Gula Huset vid 400-bryggan (vid Ålstens Marinteknik) är vår lilla klubblokal. Här träffas de äldre seniorerna ”Gubbarna” torsdag förmiddag mest varje vecka.

Då är huset upptaget. I övrigt så är det öppet för alla. Du kan boka huset för egna privata små fester, bara du städar efter dig. Man väljer fliken Schema och där väljer man schemat för Nattvakt eller Gula huset. Sen väljer man vilken månad man vill titta på och klicka på Sök. Scrolla ned till det datum du vill boka tiden på och efter en ledig tid och klicka på Boka. När du är klar klicka på Tillbaka. Du får en mailbekräftelse och nästa gång du går in på Schema så står bokningen där. Huset skall lämnas mer välstädat än när du kom. Det är betalningen.

Gula Huset används som samlingspunkt för seglingsskolan och är det fullt av glada barn och föräldrar så kanske det blir trångt om också du vill in. Annars kan du koka en kopp kaffe och koppla av med att bläddra i kanotseglarnas album med många fina bilder från åren som gått.

Bokning sker via Mina sidor

 
Grindstugan kan bokas för mindre reparationer och underhåll som inte kan göras ute. Det finns en lång arbetsbänk och en hel del golvyta. Normalt bokas max en vecka. När ni bokar får ni behörighet på nyckeltaggen. Bokning görs genom att ta kontakt med kansliet.